Makro'da Yenilik sürüyor

Makro

Kırıkkale Makro Alış Veriş Merkezi Müdürü Metin Korkmaz yeniliklerini sürdürdüklerini son olarak açtıkları üç balkon ile mağazaya gelen vatandaşların hem yemek ihtiyaçlarını gidermeyi hem de alışverişi zevkli bir hale getirmeyi planladıklarını söyledi.

Kırıkkale’nin ilk çok katlı alışveriş mağazası olma hüviyetindeki Makro Alışveriş merkezi teknolojik yeniliklerine devam ediyor. Son olarak Makro ürünlerini sergilendiği tekstil ürünlerinin bulunduğu mağazanın açılmasının ardından alışveriş merkezini üç bölgesinde balkonlar hizmete açıldı. Balkonlarda ayrıca yiyecek içecek servisinin de yapıldığı belirtildi.

KENDİMİZİ SÜREKLİ YENİLİYORUZ

Kırıkkale Makro Alışveriş Merkezi Müdürü Metin Korkmaz alışveriş merkezi olarak sürekli kendilerine yenilediklerini, açıldıkları günden bu yana yaptıkları yeniliklere bir yenisini daha eklediklerini söyledi. Korkmaz “Üç yeni balkonumuzu hizmete açtık. Balkonda hem sigara içen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeyi düşündük hem de burayı yiyecek bölümü için hizmete sunduk. Yani vatandaşlarımızın alışveriş keyiflerini istedikleri gibi zevkli bir duruma getirmeyi planladık. Üst kattaki Kafe bölümüzde de yeniliği bitirdik. Tüm vatandaşlarımızı alışveriş keyfine varmak için Makro Alışveriş Merkezine davet ediyoruz” ifadesini kullandı.

PİYASA ŞARTLARI NE GEREKTİRİYORSA

Alışveriş Merkezi Müdürü Korkmaz alışveriş merkezinde bu güne kadar birçok firmanın mağazasının açıldığını sirkülasyonun devam ettiğini, bunun da normal karşılanması gerektiğini belirterek, “Biz de alışveriş merkezi olarak piyasa şartları neyi gerektiriyorsa, ne yapmamız gerekiyorsa onu yerine getiriyoruz. Biz Kırıkkale’nin ilk alışveriş merkezi olarak üzerimize düşen ne görev var onu yerine getiriyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için büyük önem arz ediyor” ifadesini kullandı.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı